ФБР засили преследването си на ирански агенти, за които се

...
ФБР засили преследването си на ирански агенти, за които се
Коментари Харесай

ФБР преследва потенциален убиец от Иран, за който се твърди, че е набелязал служители на администрацията на Тръмп

ФБР ускори преследването си на ирански сътрудници, за които се твърди, че са набелязали сегашни и някогашни американски чиновници като възмездие за Убийството на ирански военачалник, с апел за всякаква информация за местонахождението им, защото разноските за отбрана на тези чиновници не престават да порастват.

„ Офицерът от иранското разузнаване Маджид Дастджани Фарахани се търси за разпит по отношение на набирането на лица за интервенции в Съединени американски щати, в това число смъртоносно ориентиране към настоящи/бивши чиновници на USG “, офисът на ФБР в Маями написа в обява в обществената медийна платформа X. 

ФБР твърди, че Фарахани е набелязал чиновници на държавното управление на Съединени американски щати, които са взели участие в убийството на командира на силите Кудс Касем Солеймани от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC), който е служил като фокус за дейностите на Фарахни по набиране на личен състав. Твърди се, че той е вербувал лица с връзки с религиозни обекти, бизнеси и „ други съор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР