ФБР и вътрешната сигурност алармираха за възможността от насилие от

...
ФБР и вътрешната сигурност алармираха за възможността от насилие от
Коментари Харесай

ФБР, DHS предупреждават за възможно „насилие от самотен актьор“ по празниците поради напрежението между Израел и Хамас във войната

ФБР и вътрешната сигурност сигнализираха за опцията от „ принуждение от уединен артист “, което може да е ориентирано към събирания, свързани с празници и други събития, дължащи се на напрежението от войната Израел-Хамас.

Федералните организации, дружно с Националния център за битка с тероризма, издадоха публично известие във вторник по отношение на нарасналата опасност от принуждение тази зима, откакто издадоха предходни предизвестия през октомври.

Въпреки че сигналът не е в отговор на съответен скрит план на радара на федералните, „ разнообразни задгранични терористични медийни организации приканиха за офанзиви на уединен артист в Съединени американски щати “, споделиха организациите.

Празниците, събитията в навечерието на Нова година, както и обществените митинги, „ остават привлекателни “ за тези, които желаят да сеят безпорядък, споделиха ФБР и DHS.

„ Подобни събирания могат да се трансфорат в комфортна цел за тези, които са въодушевени да правят принуждение против еврейски, християнски, мюсюлмански и арабски общности “, се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР