ФБР е иззело документи с гриф строго секретно от имението

...
ФБР е иззело документи с гриф строго секретно от имението
Коментари Харесай

ФБР е иззело строго секретни“ документи от дома на Доналд Тръмп

ФБР е иззело документи с гриф " строго секретно " от имението Мар а Лаго във Флорида на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съгласно правосъдни документи, огласени откакто федералният съд разсекрети заповедта за осъществения по-рано през седмицата невиждан обиск, предадоха организациите.

Според листата с конфискуваните движимости, при претърсването в понеделник сътрудниците на ФБР са конфискували 11 комплекта класифицирани архивни документи.
В листата с конфискуваните движимости са и други евентуални президентски архиви, в това число указът на Тръмп за помилването неговия доближен Роджър Стоун, " кутия с кожена подвързия за документи " и информация за " президента на Франция ". Папка със фотоси, ръкописна записка и разнообразни други поверителни документи също са измежду конфискуваното при претърсването.

Адвокатът на Тръмп Кристина Боб, която е участвала на обиска, е подписала двата листата с конфискувани движимости - единият от две страници, другият единствено от една.

Вчера Тръмп съобщи, че всички конфискувани от ФБР документи са " класифицирани ", и добави, че в случай че са му били поискани, е щял да ги съобщи на правосъдното министерство на Съединени американски щати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР