Фазата на медения месец често се смята за най-добрият период

...
Фазата на медения месец често се смята за най-добрият период
Коментари Харесай

Какво следва след „фазата на медения месец“?

Фазата на медения месец постоянно се счита за най-хубавият интервал от всяка връзка, само че в действителност след нея може да пристигна нещо даже още по-хубаво. Връзката може да се трансформира в изпълнена със непоклатимост, доверие и обич.

Фазата на медения месец е оня специфичен интервал при започване на всички сантиментални връзки. Човек е влюбен, еуфоричен, благополучен и постоянно носи розови очила. Колко дълго ще продължи етапа на медения месец зависи от всяка двойка и характерностите на сътрудниците в нея.

Въпреки че е елементарно да романтизираме етапа на медения месец (и затова да се опасяваме от нейния край), постоянно подценяваме това, което идва след нея. Истината е, че в случай че сътрудниците са съзнателни за връзката си и по какъв метод желаят тя да се развива, краят на етапа на медения месец може да бъде начало на нещо даже по-добро.

Колко дълго продължава етапа на медения месец?
Според разнообразни изследвания приблизително етапа на медения месец трае към една година, въпреки че времетраенето може да варира според от двойката. По-лесно е продължителността да се понижи, в сравнение с усили. Фазата на медения месец е „ буйната обич “, която кара сътрудниците да се усещат опияняващо, когато са дружно. Чувството е толкоз мощно, че има заплаха да повярвате, че то в никакъв случай няма да отслабне. Ето за какво доста хора стартират да се паникьосват, когато осъзнаят, че възприятията се трансформират.

 Добави изложение

Някои от тях неправилно одобряват края на буйната обич за завършек на връзката.

Хората, които непрекъснато търсят мощното възприятие на буйна обич и желаят да бъдат единствено във етапа на медения месец с някого, имат сериозен проблем във връзка с създаване на здравословна връзка.

За благополучие, това, което следва след финала на буйната обич, може да бъде още по-вълнуващо, в сравнение с мислите. Но е потребно да знаете какво следва, с цел да сте готови за смяната.
Какво следва?
След като излезете от етапа на медения месец, изпълнен със пристрастеност и неспокойствие, ще навлезете в партньорската обич. В нея липсва допаминовата тръпка от неспокойствие и очакване. Тя е заместена от възприятие на удовлетворение и задоволство. Дълбоко чувство на мира и благополучие, че в живота ви има някой, който обичате и който е значим за вас. Интензивните моменти на пристрастеност към този момент са по-редки, само че пък това ги прави и по-ценни.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР