Фаворитът от първия тур на президентските избори в Украйна Владимир

...
Фаворитът от първия тур на президентските избори в Украйна Владимир
Коментари Харесай

Ще има ли пробив? Зеленски и Путин готови да преговарят за Донбас

Фаворитът от първия тур на президентските избори в Украйна Владимир Зеленски заяви, че е нужно в наличието на западни представители да се приказва с Русия за мир в Донбас и разгласи, че е подготвен за договаряния с съветския президент президент Владимир Путин, написа Блиц.

" Трябва да бъде прекъсната стрелбата, с цел да не умират повече наши момчета. Какво можем да създадем в тази тенденция? Да продължим минските договорености, само че всички са съгласни, че минският формат би трябвало да бъде реформиран... Трябва да има формат за договаряния с РФ в наличието на западни представители ", сподели Зеленски в ефира на тв канала " Украйна ".

Той също по този начин разгласи, че е подготвен за договаряния с президента на Русия Владимир Путин и посочи че " в никакъв случай няма да жертваме територии и хора ". 

Зеленски, с изключение на основната цел прекъсването на спора посредством прекратяването на огъня в Източна Украйна, Киев би трябвало да откри метод да изплаща пенсиите на хората в териториите, които не са под негов надзор.

„ Не мисля, че можем да си позволим дълъг развой. Виждаме по какъв начин всеки ден умират хора, а това е покруса за всички там. Трябва да стартираме да изплащаме пенсиите на хората, които живеят там. Те също са украинци и ние би трябвало да възстановим връзките си с тях “, съобщи Зеленски.

Руският президент Владимир Путин е отворен за разговор с претендента за президент на Украйна Владимир Зеленски по проблематичните въпроси от интернационалния дневен ред, съобщи на брифинг представителят на Кремъл Дмитрий Песков. 

По този метод той отговори на изказванията на Зеленски, че в случай че бъде определен, ще се постарае допустимо най-бързо да реализира същинско прекъсване на огъня в Донбас и е подготвен персонално да договаря с съветския президент Владимир Путин.

" Путин постоянно е отворен за разговор, като се изключи обстановки, когато се пробват да подплатят този разговор с разнообразни провокации, да го разкрасят с диверсии и тем сходни. В този случай реакцията на Путин е много ясна, недвусмислена и решителна. Но освен това президентът Путин постоянно е бил и остава последовател на разговора за решение на тези проблеми, които стоят на дневен ред ", сподели Песков.

БЛИЦ напомня, че войната в Източна Украйна продължава към този момент 5 години и лиши живота на над 10 000 души от двете стряни.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР