Фаталната катастрофа, при която загина принцеса Даяна бе събитие, което

...
Фаталната катастрофа, при която загина принцеса Даяна бе събитие, което
Коментари Харесай

TLC припомня за принцеса Даяна с 3-часова премиера на "Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна?" на 31 август

Фаталната злополука, при която почина принцеса Даяна бе събитие, което шокира целия свят и ден, който никой в никакъв случай няма да не помни. TLC ще изследва живота на принцеса Даяна в прочувствена, тричасова премиера, която ще опише историята на „ принцесата на народа " с извънредни фрагменти, фрагменти от изявленията на принцеса Даяна от книгите на Андрю Мортън и нова позиция към тайните теории, заобикалящи нейната преждевременна гибел. Детайли към живота на принцесата и нейната трагична гибел, ще бъдат излъчени в " Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна? " на 31-и август от 21:00 часа по TLC.

Освен, че бе филантропична и стилна икона, принцеса Даяна предефинира това, което значи да бъдеш част от кралската фамилия, като превзела милиони със своята човещина. Светът я опозна като младо, срамежливо момиче и видя по какъв начин тя се трансформира в мощна и самостоятелна жена, обичана заради обстоятелството, че трансформира нормативи и основава собствен личен кралски път. " Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна? " ще насочи по-дълбок взор към нейния живот, събитията, довели до трагичната нощ, която го приключи и ще изследва няколко тайни теории към нейната гибел. Специалният премиерен епизод ще показа нови елементи за предизвикателния живот на принцеса Даяна и принц Чарлз зад кралската завеса и това какъв брой внимателна майка е била към двамата си синове.

Зрителите ще се насладят и на извънредно наличие от известния персонален биограф на принцеса Даяна - Андрю Мортън. Поредицата включва и изявленията с двама нейни другари - Мери Робертсън и Джеймс Колтърст, телохранителят ѝ Кен Уорф, кралския биограф Ингрид Сеувър, кралския историк Кейт Уилямс и репортерите Тамрон Хол и Дебора Норвил. В допълнение, създателят на тайни теории и артист Ричард Белзер дават своите гледни точки върху редица теории за това какво тъкмо се е случило в трагичната нощ.
Запознайте се с всички елементи към гибелта на „ принцесата на народа " в " Смъртта на Лейди Ди: Трагедия или измяна? " на 31-и август от 21:00 ч. по TLC.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР