Фатален инцидент с адрес Варна. Както Varna24.bg съобщи, автобус на

...
Фатален инцидент с адрес Варна. Както Varna24.bg съобщи, автобус на
Коментари Харесай

Шефът на Градски транспорт обясни ка се е стигнало до трагедията с възрастната варненка

Фатален случай с адрес Варна. Както Varna24.bg заяви, рейс на градския превоз мина през краката на стара жена на спирка през вчерашния ден следобяд. По-късно 82-годишната жена е умряла в болница. По първична информация тя е пътувала с рейса и е слязла от него на спирката. Шофьорът прегазил крайници й при тръгване. Има ли връзка сред случая и гибелта на дамата? Какво тъкмо се е случило?

" Около 16 часа ми рапортуваха, че има случай по линия 20 с стара жена на 80-82 години. Изпратих група, която мима за такива случаи. Според тях и очевидци, с които не съм приказвал, дамата е носила раница, която рейсът закача. Тогава дясното й ходило попада под гумата на рейса. Когато колата за спешна помощ е пристигнала дамата е била в схващане ", разяснява за " Здравей, България " Злати Златев, изпълнителен шеф на " Градски превоз " – Варна.

" Полицаите се тествали водача за алкохол и опиати. Не съм приказвал с водача. Ще създадем наше вътрешно следствие, с цел да установим какво тъкмо се е случило ", добави Злати Златев.

Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР