Фасади на изоставени къщи във Варна са като учебник по

...
Фасади на изоставени къщи във Варна са като учебник по
Коментари Харесай

Помните ли това? Партията отдавна я няма, но рекламата й стои

Фасади на изоставени къщи във Варна са като учебник по история на България.

Много остаряла реклама, на от дълго време несъществуващата партия Български бизнес блок (БББ), може да се види в центъра на морския град. Политическата мощ е основана на 10 декември 1990 г. и записана на 22 януари 1991 г. Разформирована е през 2001 година, като е наследена от Блокът на Жорж Ганчев. Това значи, че табелата във Варна е сложена преди повече от 22 години - време нужно на едно бебе да е пораснало и да има свое бебе.

Тази табела е доста показателна за застоя в града. Правят се някакви неща на парче, само че не се гледа общата картинка. Строи се ново, а не се ремонтира и поддържа остарялото, разясняват варненци. Самата постройка също от дълги години е необитаема. Май е общинска благосъстоятелност и би трябвало да бъде ремонтирана, още повече, че се намира на една историческа улица в града, в непосредствена непосредственост до постройката на Областната администрация и на метри от дирекцията на МВР-Варна.

Много такива табели има из града. Опасни са, тъй като при мощен вятър може да паднат, да наранят пешеходци. Общината би трябвало да направи нещо. Ако пък са на компании, които към момента съществуват, да ги санкции, че не са ги премахнали, разясняват варненци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР