Фасадата на трибуна Бесика е напълно готова, а до пълното

...
Фасадата на трибуна Бесика е напълно готова, а до пълното
Коментари Харесай

Трибуна Бесика с готова фасада, очаква зрители през ноември

Фасадата на естрада Бесика е изцяло подготвена, а до цялостното довеждане докрай остава по-малко от месец. Изграждането на северния бранш започва преди 16 месеца. Днес бяха подредени и останалите седалки, а с част от тях е изписана сакралната за клуба година 1926. За последния стадий оказа помощ спонтанна бригада от почитатели и футболисти от представителния тим като се включи даже и легендата Христо Колев (Бащата).

До окончателното стартиране в употреба на трибуната остава да се завършат пространствата под нея, след което приемателна комисия да издаде акт 16. По всяка възможност това ще отнеме още месец.

В същото време продължава построяването на южната естрада. Секторът е огледален на Бесика. Според отговарящият от името на Община Пловдив Костадин Язов, строителството върви с по-бързи темпове от плануваните и е към четири месеца напред. Живко Желев - притежател на компания Рудин ООД, която извършва публичната поръчка, към края на годината ще се пристъпи към срутване и започване на градежа на естрада Спортклуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР