Фърмуерът за Xiaomi Mi Smart Band 6 е открит в

...
Фърмуерът за Xiaomi Mi Smart Band 6 е открит в
Коментари Харесай

Xiaomi Mi Smart Band 6 включва няколко изненади

Фърмуерът за Xiaomi Mi Smart Band 6 е открит в приложението Zepp (по-рано Amazfit), което разкри основните надстройки по отношение на настоящата спортна гривна Mi Smart Band 5. Както нормално има две версии – една за Китай (XMSH16HM, с NFC) и една за световния пазар (XMSH15HM, най-вероятно без NFC).

Новата гривна ще разполага с вграден GPS правоприемник, който ще дава точни данни за скоростта и дистанцията за вашите извършения (екранът е прекомерно дребен за навигация). За по-бързо позициониране, телефонното приложение ще изпраща A-GPS данни до гривната.

Новата Mi Smart Band ще включва датчик SpO2 (кръвен кислород), тъкмо като сегашния модел. Band 6 обаче ще добави 19 нови режима на извършения. Ето новите и иконите на менюто, които се доставят с тях:

Indoor fitness Indoor ice skating HIIT Core training Stretching Stepper Gymnastics Pilates Street dance Dance Zumba Cricket Bowling Basketball Volleyball Table tennis Badminton Boxing Kickboxing

 Xiaomi Mi Smart Band 6 включва няколко изненади

За да подпомогнете концентрацията си, е добавена техниката Pomodoro – способ за ръководство на времето, който употребява таймер. Известията за приложения ще бъдат блокирани за интервал от 25 минути, след което групата ще вибрира, с цел да ви подсети да извършите 25-минутна отмора.

Потребителите ще могат да преглеждат данни за заспиване на самата лента (в момента можете да преглеждате единствено в приложението за телефон). Това може да значи по-голям екран и има някои сигнали, че екранът ще има по-висока разграничителна дарба.

Потребителският интерфейс придобива нов образ, ето някои от визиите на циферблата по дифолт:

 Xiaomi Mi Smart Band 6 включва няколко изненади

Mi Smart Band 6 ще може да управлява интелигентни домашни устройства, които употребяват платформата Mi Home. Не е ясно обаче дали това ще зависи от района. Ако е по този начин, отново ще можете да разчитате на Amazon Alexa да управлява нещата (китайската версия на групата ще употребява Mi AI вместо това).

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР