Фармацевтите са толкова търсени в САЩ, че веригата аптеки Walgreens

...
Фармацевтите са толкова търсени в САЩ, че веригата аптеки Walgreens
Коментари Харесай

Щатска компания плаща до $75 000 бонус при наемането на фармацевти

Фармацевтите са толкоз търсени в Съединени американски щати, че веригата аптеки Walgreens предлага примамливи бонуси, с цел да запълни свободните си позиции.

Сумата варира, само че може да доближи 75 000 $, осведоми CNN, базирайки се на осведомен източник.

Примамливите
бонуси се оферират с условие новонаетите фармацевти да се задържат в компанията за избран интервал от време, нормално година или повече, съгласно същия източник.

Средният размерът на спомагателното заплащане в Walgreens към този момент остава неразбираем, само че съгласно източника на CNN несъмнено не надвишава 50 000 $.

В свое изказване от Walgreens потвърдиха, че разчитат на
бонусите в опит да облекчат проблемите с дефицита на чиновници. Компанията е благосъстоятелност на Walgreen Boots Alliance (WBA).

"Това е една от многото стъпки за справяне с дефицита на чиновници в някои региони, с цел да можем по най-хубавия метод да отговорим на потребностите на нашите клиенти и пациенти, " се споделя в изказване на Walgreens.

От компанията споделят, че
бонусите варират и са част от по-мащабна инвестиция, ориентирана към наемането и задържането на чиновниците, както "и самопризнание за усърдната работа и отдадеността и на сегашния личен състав ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР