Фармацевтичната компания "Р-Фарм" подписа споразумение за производство в Русия на

...
Фармацевтичната компания "Р-Фарм" подписа споразумение за производство в Русия на
Коментари Харесай

Руска компания подписа споразумение за производство на оксфордска ваксина срещу COVID-19

Фармацевтичната компания "Р-Фарм " подписа съглашение за произвеждане в Русия на ваксина против ковид, създадена взаимно от британско-шведската компания "АстраЗенека " и Оксфордския университет, съобщи ТАСС.

Руската компания възнамерява да доставя препарата в сред 30 и 50 страни, съобщи през днешния ден нейният основен изпълнителен шеф Алексей Репик пред съветската национална телевизия "Росия-24 ".

"Оформихме това наше желание във тип на съглашение в областта на производството и доставката на имунизацията, която е създадена от "АстраЗенека " и Оксфордския университет, употребявайки софтуерните благоприятни условия на "Р-Фарм " за реализацията на плана. При това "Р-Фарм " ще играе ролята на самобитен хъб за доставка на имунизацията в голям брой страни - в 30, 40 или 50 страни, в това число от Близкия изток, Югоизточна Азия, Европа, естествено от Оперативно-наблюдателно дело, и несъмнено, в Русия ", сподели Репик.

По-рано английският Национален център за киберсигурност съобщи, че съветски хакери са се пробвали да откраднат информация за създаване на ваксина против ковид от Англия, Канада и Съединени американски щати. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва няма нищо общо с това.

Ръководителят на Руския фонд за директни вложения Кирил Дмитриев означи, че Русия няма никаква нужда да краде английската ваксина, защото АстраЗенека към този момент е предала технологията на компанията "Р-Фарм ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР