Фантастичната четворка от 2015 г. се оказа доста сериозен провал

...
Фантастичната четворка от 2015 г. се оказа доста сериозен провал
Коментари Харесай

Фантастичната четворка можеше да изглежда по различен начин

" Фантастичната четворка " от 2015 година се оказа много сериозен неуспех - нито беше признат добре от рецензия и почитатели, нито приходите му бяха на равнище.
 Джон Кразински, Marvel, Фантастичната четворка и договаря ли за роля във кино лентата
Ще забележим ли Джон Кразински като супергерой

Обадеждаващи клюки за бъдещето на Фантастичната четворка

До огромна степен неуспехът му оказа въздействие и върху режисьора Джош Транк , който изпадна в недружелюбност. Сега с Capone (2020 г.) той се опита да възроди кариерата си, само че дали ще се получи, към момента следва да разберем.

Покрай митингите в Америка през миналите седмици Транк сподели нещо доста забавно в изявление за Geeks of Color. Режисьорът твърди, че е желал героинята на Кейт Мара - Сю Сторм, да бъде изиграна от чернокожа актриса. Нещо, което се случи с Джони Сторм, в чиято роля видяхме Майкъл Б. Джордан.
 Снимка 482967

Джош Транк твърди, че е имал несъмнено виждане за това по какъв начин да наподобяват героите, само че е срещнал опозиция от студиото - 20th Century Fox.
 Нов комикс за
Нов комикс за " Фантастичната четворка "

Дали ще бъде трансфорат във филм

Транк е желал Сю, Джони и Франклин Сторм да бъдат изиграни от чернокожи артисти, само че от студиото не са разрешили сходно нещо, написа Deadline. Режисьорът споделя, че в този момент съжалява за това, че не е отстоявал по-упорито вижданията си. Ние пък се чудим какъв брой ли откровени са съжаленията му и дали някой не се пробва да се оттласне от блатото, в което неуспехът му го завлече.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР