Фантастичен атракционен парк отваря врати преди Коледа в парк „Възраждане“

...
Фантастичен атракционен парк отваря врати преди Коледа в парк „Възраждане“
Коментари Харесай

Зимна приказна битка „Динозаври срещу роботи“ гостува в София

Фантастичен атракционен парк отваря порти преди Коледа в парк „ Възраждане “ в София. Зимна приказна борба „ Динозаври против роботи “ показва историята на събуждането от хилядолетен сън на динозаврите в полите на Витоша, срещата им с „ живите роботи “ и опцията да съжителстват дружно в парка.

Изложбата е авторска идея на основателите от " Коко ейджънси " със международна премиера в София.

„ Избрахме България за премиерна локация, макар че имаме запитвания от редица други страни, тъй като се гордеем с обстоятелството, че сме българска компания и считаме, че българската аудитория заслужава да я види първа “, споделят те.

Атракционният парк отваря порти за гости през днешния ден, 22 декември, и ще гостува в столицата до 10 март следващата година. В него всички запалени фенове на фантастичните светове ще открият 14 макета на динозаври и 14 анимирани робота.

Децата ще могат да обяздят динозаври като T-Rex или Parasaurolophus, да стрелят в пейнтбол ъгъл по динозавър или робот, да скачат на батут или да се радват на приказност от сапунени мехури. През уикендите уредниците са планували и церемониал на ходещите роботи.

Компанията " Коко ейджънси " основава мобилни атракционни паркове в целия свят. През миналите три години повече от 4 млн. гости са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в международен мащаб.

Атракционният парк ще бъде отворен всеки ден от 10 до 18 ч. Посетителите са задължени да носят маски и да съблюдават отдалеченост от 1,5 м. Не се изисква зелен документ. Цената на билетите за възрастни е 15 лева, а за деца, студенти и пенсионери – 13 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР