Фанка Иванова, която бе убита от бившия си мъж, е

...
Фанка Иванова, която бе убита от бившия си мъж, е
Коментари Харесай

Нови подробности: Фанка била простреляна в главата, Александър планирал убийството

Фанка Иванова, която бе убита от някогашния си мъж, е била простреляна в главата с противозаконен револвер. Убийството потресе пловдивското село Пъдарско.

Местните хора приказват, че убийството е било планувано от някогашния й мъж Александър. Той се снабдил с оръжието месеци по-рано и ходил в гората да тренира пукотевица.

Младата жена изчезна в петък на разсъмване на път за работа към Индустриалната зона в Стряма. Повече от две денонощия цялата полиция от Раковски я търсеше и я откри макар, че причинителят е направил всичко допустимо да прикрие следите си. Криминалисти от Раковски сега не престават да прецизират дали Александър е имал помагачи при укриването на тялото.

Според поданици на Пъдарско той страдал от патологична ревнивост и даже още преди да се разделят с Фанка, я дебнел даже в тоалетната. Не могъл да преглътне, че го оставила преди към година. Когато това се случило, определил фамилното си състояние като комплицирано в обществените мрежи, написа 24 часа.

Двете им деца - момиченце във втори клас и момче на 14 година, останали при бащата. Майката постоянно се опитвала да издебне миг, с цел да види щерка си, когато се връща от учебно заведение и да я целуне. Александър пък от своя страна се страхувал Фанка да не отвлече децата.

" Убийството е било планувано ", безапелационни са хората от селото. Те описаха, че изоставеният брачен партньор изкопал гроб за Фанка, само че след това се отказал от него и я укрил в гаража. В Пъдарско приказват, че микробусът, с който било превозено тялото, бил целият в кръв.

Полицията в Раковски продължава работата си по случая, а прокуратурата ще внесе искане за непрекъснат арест на Александър Пашов./glasnews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР