Фандъкова подчерта, че от Столичния инспекторат имат задача да контролират

...
Фандъкова подчерта, че от Столичния инспекторат имат задача да контролират
Коментари Харесай

Фандъкова: Няма опасност от наводнения, следим денонощно

Фандъкова акцентира, че от Столичния инспекторат имат задача да управляват почистването на шахти и отоци.
„ За наслада, снеготопенето в града съвсем завърши, само че към момента имаме очакване на снеготопене по близките планини, което също би могло да увеличи равнищата на реките и язовирите, каквато обстановка имахме наскоро. Така че продължаваме да следим, 24-часови наряди. Докладва се навреме, с цел да се насочат сили към местата, където има някакви проблеми “, сподели Фандъкова, представена от БГНЕС.
За първи път организираме обучение с подобен мащаб и съгласуваност, съобщи Фандъкова на брифинг за компютърно подпомаганото обучение „ Съвместни старания “ във Военната академия „ Г. С. Раковски “, съобщи Фокус.
„ Следствен отдел към окръжна прокуратура има създадени проекти за реакция при рецесии за разнообразни бедствия- пожар, наводнения, както и химически повреди в разнообразни обекти. Някои от тях сме проигравали “, уточни кметът и посочи, че предварителната защита и информираността на жителите са извънредно значими.
„ Няма нищо по-добро от това в умерено време да се създадат тренировки. В същинска рецесия занапред да четем проектите, да се координираме в обстановка на стрес, няма да е продуктивно “, съобщи Йорданка Фандъкова.
„ Учението беше квалифицирано съществено, всички извършиха уговорките си. Това не значи, че в действителна обстановка няма да има пропуски “, разяснява кметът. „ Военните са готови, хората от Министерство на вътрешните работи също, само че при нас работят цивилни хора, които имат потребност от образование “, посочи Йорданка Фандъкова. Тя напомни, че е построен специфичен полигон, на който самите жители имат опция да се образоват. „ Учението мина добре, по проект, само че е значимо да продължат напъните “, сподели още кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР