„Фандъкова и свитата ѝ не спряха да ограбват София даже

...
„Фандъкова и свитата ѝ не спряха да ограбват София даже
Коментари Харесай

Спаси София: Фандъкова ограби София

„ Фандъкова и свитата ѝ не стопираха да ограбват София дори и по време на най-голяма рецесия “, обявиха от „ Спаси София “. „ Общинското дружество „ Столичен автотранспорт “ е сключило контракт за доставка на газ за 45 млн. лева, със скандални условия, с което нанася многомилионни вреди на бюджета на София “, оповестиха от неправителствената организация.

Обществениците осведомиха, че общинското сдружение заплаща двойно по-висока цена от пазарната. По думите им единствено за месец март бюджетът на общината е ощетен с 2,5 млн. лева

„ Ползва се медиатор, вместо да се купува непосредствено от „ Булгаргаз “. На медиатора плащаме 2,7 млн. лева единствено за година. Процедурата е компромитирана – договорът е подписан непосредствено, на мрачно, без търг и без конкуренция “, обявиха от организацията.

„ Да, толкоз са нагли крадците от ГЕРБ! Посред рецесия, до момента в който заплашват софиянци, че ще ни оставят без превоз и упорстват страната да заплати 220 млн. лева за техните неточности... не престават да крадат като за последно “, споделиха те.

Според тях е безсмислено да се желаят оставките единствено на управлението на Столичен автотранспорт. „ Рибата се вмирисва от главата и нищо няма да се усъвършенства до момента в който Йорданкa Фандъкова и назначените от нея некомпетентни, само че крадливи зам.-кметове и шефове не бъдат изгонени от ръководството на София “, безапелационни са от „ Спаси София “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР