Фанатикът на тема фитнес Оливия Джоунс решила да се запише

...
Фанатикът на тема фитнес Оливия Джоунс решила да се запише
Коментари Харесай

Жена се преби на фитнес маратон

Фанатикът на тематика фитнес Оливия Джоунс решила да се запише за годишното събитие „ Тежък удар “ в Западен Съсекс дружно с по-малкия си брат, Съливан (18).





„ Тежък удар “ включва цялост от трудности, които се простират на разстояние от цели 12 благи. Дори най-опитните не съумяват да преминат всички инциденти, без да получат известни контузии. За злощастие, 24-годишната Оливия не била изключение.



Младата жена таман минала през едно от многото водни трудности, когато се подхлъзнала и паднала по лице. От мощния удар с твърдата дървена повърхнина, един от предните ѝ зъби безусловно е бил избит, а долната ѝ джука се сцепила. „ Брат ми едвам не припадна, когато ме видя. “, споделя Оливия.



„ Когато се записах за събитието, даже не ми е и минавало през мозъка, че ще се стигне до толкоз съдбовни последствия. Мислех си, че в най-лошият случай ще се размина с издут гален. “, сподели Оливия, която към момента страда от скорошната преживелица.

След случая Оливия незабавно бива откарвана в окръжната болница в Брайтън, Източен Съсекс. Там хирурзите се погрижили за контузиите ѝ. „ Болката, която изпитах беше ужасна. На лекарите им лиши към 8 часа да зашият устната ми. “, сподели Оливия.

Потърпевшата е платила близо 5000 евро за дентална терапия, както и реконструктивна лицева хирургия. „ Вече не се усмихвам, както преди. Винаги затулям устата си с ръка. Чувствам се извънредно и като цяло случаят повлия съществено на увереността ми. “

Оливия и нейното семейство пробвали да се свържат с шефовете на събитието, само че всичките им опити били отхвърлени. В уеб страницата на „ Тежък удар “ е написано, че въпреки трудностите да са обезопасени, постоянно съществува риск от пострадване. Поради тази причина е малко евентуално младата жена да получи, каквато и да е било отплата.

Стана ясно, че с изключение на Оливия, други двама участници също са получили тежки контузии в деня на събитието.







За информация:

Събитието се организира всяка година през септември.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР