Фалшиво спешно обаждане до полицията доведе до полицията, която се

...
Фалшиво спешно обаждане до полицията доведе до полицията, която се
Коментари Харесай

Държавен служител на Мейн, който отстрани Тръмп от гласуване, беше набелязан в обаждане с удар в дома й

Фалшиво незабавно позвъняване до полицията докара до полицията, която се отзова в петък вечерта в дома на държавния секретар на Мейн Шена Белоус единствено ден откакто тя беше отстранена някогашният президент Доналд Тръмп от първичното гласоподаване за президент на щата според клаузата за въстание в конституцията.

Тя става последният определен политик, станал цел на удари, което включва осъществяване на шеговито телефонно позвъняване до службите за незабавна помощ с желанието огромно наличие на първа помощ, в това число екипи SWAT, да се появят в жилище.

Белоус не е бил у дома, когато е направено позвъняването за разтрошаване и реагиралите служители на реда не са разкрили нищо съмнително.

Въпреки че Министерството на публичната сигурност на Мейн не разгласи претекст за опита за побой, Белоус сподели, че не се съмнява, че произтича от решението й да отстрани Тръмп от гласуването.

Опитът за побой пристигна, откакто домашният й адрес беше оповестен в обществените медии от закостенял деятел. „ И беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР