Фалшивите сигнали до институциите не са рядкост, като подателите им

...
Фалшивите сигнали до институциите не са рядкост, като подателите им
Коментари Харесай

Побъркаха еколозите! Пратиха ги да търсят колония от прилепи в блок и мъртви гълъби в училище

Фалшивите сигнали до институциите не са необичайност, като подателите им с всеки минал ден стават все по-изобретателни в историите, които описват. За миналия месец в районната ревизия по околната среда и водите в Монтана са подадени десетки сигнали от жители. Част от тях обаче са били дежурните измислици, научи BulNews.bg.
Единият подправен сигнал до еколозите бил препратен от тел. 112, където гражданин на Видин съобщил, че сред петия и шестия етаж на блок в ж.к. „ Александър Стамболийски “ има колония от прилепи. Инспекторите незабавно съобщили за бедстващите животни в териториалното отделение на горското стопанство във Видин, от където екип експерти се заел да ги избавя. При оглед на мястото обаче се оказало, че няма никакви прилепи.
Инспекторите се изумили и на различен сигнал, който се оказал също подправен. Жител на Монтана алармирал на зеления телефон на инспекцията, че в двора на Пето главно учебно заведение в Монтана има мъртви гълъби. Проверката на място била осъществена от специалисти от регионалната дирекция по сигурност по храните, които обходили двора на школото, само че по този начин и не разкрили мъртви птици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР