Фалшива снимка на Бойко Борисов с футболиста Станко Йовчев, който

...
Фалшива снимка на Бойко Борисов с футболиста Станко Йовчев, който
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Фалшива снимка в основата на Барселонагейт

Фалшива фотография на Бойко Борисов с футболиста Станко Йовчев, който е брат на манекенката Борислава Йовчева, стои в на " Барселонагейт ", научи извънредно ПИК. Припомняме, че димката, че водачът на ГЕРБ има къща в Барселона, където живеела манекенката Борислава Йовчева, беше пусната още веднъж през последните дни сякаш с получен отчет в Министерство на вътрешните работи от Испания, където попадало името на някогашния министър председател.

В медиите се появиха и изявления, че в така наречен " отчет " попада и фотография на Борисов, където той се ръкува с футболиста Станко Йовчев. Истината обаче е напълно друга. Играчът, с който някогашният министър председател се здрависва в оповестената от Ел Периодико фотография е на тунизийския футболист Аймен Белаид.
свързани новини40486преди 1 часа158636преди 22 часа
Случайност или умишлена имитация - става известно, че в обявата на каталунското издание " Ел Периодико ", което гръмна с информацията, че някогашният министър-председател на България Бойко Борисов е разследван за пране на пари.

Водещата фотография на материала е от футболен мач сред Витоша Бистрица и Локомотив Пловдив от 1/8-финалите на шампионата за Купата на България, на която Борисов се ръкува с един от играчите. Той е разказан като Станко Йовчев, брат на спряганата, че има връзки с с някогашния министър председател Борислава Йовчева. На фрагмента обаче е запечатано ръкуването му със бранителя Аймен Белаид, който по-късно игра и в Левски.

Именно тази фотография е попаднала и в материалите, изпратени до Министерство на вътрешните работи, за които преди минути стана ясно, че са без създател и без изтъкване на източник на информацията.
свързани новини25786преди 1 часа
Припомняме, че от профилираната прокуратура публично оповестиха, че при тях са получени 219 страници по следствието за въпросната къща в Барселона, които са на испански език и занапред е почнало преводът им. От ДАНС пък са предоставени едвам 26 хвърчащи страници, които са най-вече медийни изявления и фотоси на Борисов с футболист, за който се твърди, че е братът на Борислава Йовчева - Станко. На фотографията обаче е Аймен Белаид.

Убедете се сами.



Медийните изявления, разпалили " Барселонагейт ". На фотографията е посочено, че Бойко Борисов се ръкува с брата на Борислава Йовчева - Станко Йовчев.
свързани новини73943преди 3 часа


Всъщност Борисов се ръкува с тунизийския футболист Аймен Белаид.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР