Фалшива фондация се опитва да трупа пари на гърба на

...
Фалшива фондация се опитва да трупа пари на гърба на
Коментари Харесай

Страшна гавра с паметта на Денис Теофиков

Фалшива фондация се пробва да натрупа пари на гърба на Денис Теофиков, заяви Галерия. Дни след неочакваната гибел на 21-годишния артист, близки на родителите му оповестиха, че ще основат фондация, която да оказва помощ на млади гении от всички сфери на изкуството. По този метод татко му и майка му Атешкан и Венера Теофикови ще дадат опция на млади създатели да не подписват наложително контракт с продуценти, с цел да развиват независимо кариерата си. Почти незабавно откакто новината бе оповестена, измамници се пробваха да се възползват от големия интерес и във виртуалното пространство се появиха информации, че фондацията е учредена и който желае, може да подари средства.

Оказва се обаче, че това е цялостна неистина. Организацията към момента не е основана, а Атешкан и Венера Теофикови сега работят по въпроса. Веднага щом фондацията проработи, те ще го разгласят публично и сигурно тя ще носи името на Денис. Почернените родители към този момент са стартирали канал в YouTube, където ще разгласяват неиздадени песни. Средстават, които се генерират от канала, ще отиват непосредствено във фондацията. Първата оповестена ария към този момент е реалност. Точно седмица откакто Денис умря, татко му пусна баладата " Сърцето ми ", която единствено за няколко дни събра над 600 000 гледания. Парчето е записано, когато Денис е на 16 години. 

" Няма да е последната, тъй като Денис остави доста незавършени песни ", споделя Атешкан. Почитатели на младия артист пък имат концепция да съберат пари, с които да оказват помощ на родителите да изплатят правата на към този момент издадените му части, съвсем всички, от които се трансфораха в шлагери. 

Денис Теофиков си отиде на 24 октомври след рухване от седмия етаж на блок в Цариградски комплекс. Жилището е на негов другар, който в следствие беше арестуван, защото в дома му бяха открити опиати. Разследването продължава, а към момента не е несъмнено дали артистът самичък е протегнал ръка на живота си или просто е паднал, написа Галерия. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР