Фалшив се оказа текста, който Костадин Костадинов съобщи по-рано на

...
Фалшив се оказа текста, който Костадин Костадинов съобщи по-рано на
Коментари Харесай

Нова тв оповести истинския текст на заплахата към Тагарев: Ще мреш като куче без история, предател, идва нов Народен съд

Фалшив се оказа текста, който Костадин Костадинов заяви по-рано на конференцията.

Нова телевизия заяви същинският текст, който фактически съдържа опасност за ликвидиране. 

39-годишен изпратил известието в обществените мрежи

Заплашителното известие, изпратено до военния министър Тодор Тагарев, съдържало думите: „ Ще мреш като куче, изменник. „ Слава Украйна ” ли? Като куче, без история, ще мреш. Нов Народен съд идва и в случай че мислиш, че ще се отървеш, грубо си се излъгал ”, е написал заканилият се на Тагарев Григор Димов.

Припомняме, че на 4 юли 39-годишният мъж изпратил заплашителното известие в обществените мрежи. Съдът му наложи мярка „ подписка ”.

Съдът дефинира мярка за неотклонение „ подписка “ за мъжа, заплашил с убийство военния министър Тодор Тагарев. Г. Д. бе арестуван и му бе повдигнато обвиняване. 

Задържаният за закана за ликвидиране на Тагарев е осъждан за телесни повреди, само че оправдан

39-годишният Григор Димов е от Пазарджик

Той е на 39 години и е санитар в незабавното поделение на болничното заведение в Пазарджик. Г. Д. е отправил закана към министъра на защитата Тодор Тагарев през профил в обществените мрежи. Според съда няма риск мъжът да се укрие при по-лека мярка.

Адвокатът на арестувания разяснява, че не е имало действителна опасност за живота на министъра. Г. Д. е изпратил известие на Тагарев, тъй като реагирал прочувствено поради „ противоречие с политиката на държавното управление “.

Тодор Тагарев не пожела да разяснява случая пред медиите. „ Нямам коментар по въпроса, дано си проверяват и да си вървят по процедурата “, сподели той.

Първо „ Флагман “ заяви, че изказването на Костадинов още веднъж съдържа погрешни данни.  Костадинов е изчел подправено известие.

Любопитен миг е, че във връзка ареста на обвинения, Костадинов още веднъж атакува ръководещите, че били налагали фашизъм. 

Той обаче не отговори на въпрос на „ Флагман “ за какво насочва упреците си към изпълнителната власт, а не към прокуратурата, която е стопанин на досъдебното произвеждане.

Според Костадинов арестуваният не е член на " Възраждане ". 

Според Костадинов това е текста на известието, само че истината и този път наподобява е друга:

" Трети ден жена му не знае къде се намира. Отказват информация, тъй като явно индивидът, написал известието на Тагаренко, е доста рисков нарушител. Някой от вас знае ли какво е написал на лицето Тагаренко, с цел да бъде задържан към този момент трети ден и да се приказва, че ще бъде арестуван за още по-дълго време ", попита Костадинов и прочете текст, за който твърди, че е известието до Тагарев, поради което е задържан мъжът: " Ти българин ли си? Само да ти кажа, че войната стартира през 2014 година, когато американците, на които ти комфортно си се (нецензурна дума) превзеха Украйна, откакто смъкнаха Янукович и издигнаха Порошенко. А ти си един изменник. Ти, изменнико, оставил ли си един патрон в тези хранилища, та в този момент, майцепродавецо, ще раздавате българските муниции? Кои сте вие, бе – зомбирани, фашизирани детайли, изповядващи сатанизъм. Нали знаеш по какъв начин свърши всичко това предходния път? ".
" Някъде тук видяхте ли опасност за ликвидиране? Аз виждам обиди. Всеки ден получаваме такива закани. Ако приемем това за опасност, при нас са хиляди, аз от дълго време не ги броя. В този случай един елементарен човек е задържан. Днес ние ще създадем всичко належащо, с цел да разберем къде се намира и ще търсим сметка от нарушителите, които ръководят страната ", сподели още Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР