Фалшив сайт предлага медицински сестри под наем. Платформата разпространява услуги

...
Фалшив сайт предлага медицински сестри под наем. Платформата разпространява услуги
Коментари Харесай

Фалшив сайт предлага медсестри под наем

Фалшив уебсайт предлага медицински сестри чартърен. Платформата популяризира услуги по домовете, само че в нея всеки може да се записва като здравно лице. За това сигнализират пред здравния министър Кирил Ананиев от пациентска организация "Заедно с теб ".

"Аз персонално се записах и получих банкова сметка, на която да преведа избрана сума за моята реклама като "медицинска сестра ", без да имам тапия и без да ми е поискано никакво доказателство за здравно обучение ", споделя ръководителят на сдружението Пенка Георгиева.

Пациентската организация била сезирана от човек, който е жилнат от съмнителния медицински портал. Мъжът е поискал да резервира анонимност, само че в детайли е разказал за премеждията си. На 1 август той имал потребност от вливане по лекарско наставление и за задачата потърсил услугите на уеб страницата.

„ Намерих жена сестра “, която просто не пристигна на адреса ни в уговорения час. Изгубих през целия ден, само че открих втора жена „ сестра “, която пристигна. Направи ме на сито, само че вливането не съумя да направи. Потърсих някаква връзка с този портал, с цел да си реша казуса. Връзка обаче нямаше “, споделя пациентът, написа „ Телеграф “.

След това мъжът предиздвикал щерка си да си направи регистрация на интернет страницата. Момичето е единствено на 16 години, само че все пак била утвърдена в листата с „ медицински сестри “, предлагащи услугите си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР