Фалшив пластичен хирург предложи 100 000 евро на Джулиана Гани,

...
Фалшив пластичен хирург предложи 100 000 евро на Джулиана Гани,
Коментари Харесай

Хирург измами жестоко Джулиана Гани

Фалшив еластичен хирург предложи 100 000 евро на Джулиана Гани, а след това тя се оплака, че я е измамил, разбра Plovdiv24.bg .

Той предложи на моделката да употребява лицето й, с цел да я оперира и след това да я постави като реклама на аероплан. 

Новоизгряващият инфлуенсър Боян Тодоров влезе в ролята на прочут турски специалист на видео, снимано на което се обажда на Гани и прави изкушаващо за нея предложение. 

В телефонен диалог той й предложи да бъде лице на турска клиника за пластична хирургия. Примамва я с дълготрайни обещания и висок хонорар. Това, което най-вече разпали апетита на Джулката, беше предлагането лицето й да бъде брандирано на аероплан.

" Това е ужасно! “, разгорещено му сподели неподозиращата Гани.

Боян явно бе избрал доста тъкмо своята жертва за следващата смешка, тъй като щом чу за пластични интервенции, Джулката не помни всичко. С огромен интерес тя стартира да пита дали ще вършат абдоминопластика - интервенция на корема, откакто роди второто си дете. Пловдивчанката е подготвена да изостави нейния хирург, който до момента я е коригирал, щом чу че различен я твърди, че турската клиника ще я разкрасява гратис.

Толкова разчувствана от новата оферта, някакси  пропусна да чуе подробноста, че ще бъде възнаградена със 100 000 евро за напъните си. Клиниката " Хепи Джиджи " в превод значи щастливи гърди. Освен това, бе най-щастлива от обстоятелството че лицето й ще лети в облаците и външния й тип ще бъде по-добър, откакто излезе от родилното.

" Дайте ми един ден да помисля по какъв начин да споделя на лекаря ми, нямам контракт черно на бяло с него, само че желая да му споделя и ще ви звънна “, сподели Гани решително.

Нито за момент Гани не се усети, че става въпрос за " закачлив диалог ".

Във видеото, снимано от Боян, на Джулиана не й се споделя, че й връзват тенекиена кутия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР