Фалиралият туроператор Томас Кук и последствията за туристическия бранш от

...
Фалиралият туроператор Томас Кук и последствията за туристическия бранш от
Коментари Харесай

Туристите на Томас Кук са около 3940, основно във Варна и Бургас

Фалиралият туроператор " Томас Кук " и следствията за туристическия отрасъл от този банкрут у нас е тематиката, която разяснява на директната ни линия от Слънчев бряг в Сутрешен блок Христо Гълбачев, шеф на фирмата-представител на " Томас Кук " в България.

Вижте диалога във видеото.

Туристите на " Томас Кук " са към 3 940 души и са главно в региона на Варна и Бургас, сподели Гълбачев.
Христо Гълбачев, шеф на фирмата-представител на " Томас Кук " в България: Най-важното е, че през вчерашния ден се взе решение ние ще организираме за сметка на " Астрал холидейз " и благодарение на някои сътрудници превоза и транспортните услуги на безусловно всички клиенти на " Томас Кук ". Няма да има клиенти, за които няма да се погрижим и за които няма да има обезпечени транспортни средства до Летище Бургас и до Летище Варна.
Основните прехвърляния са тази седмица и една част от клиентите ще останат доникъде на идната седмица, сподели Гълбачев.
Христо Гълбачев, шеф на фирмата-представител на " Томас Кук " в България: Ефектът на доминото, както сподели министърът на туризма Николина Ангелкова, ще бъде върху доста хотели в България и доста сътрудници, които са свързани с бизнеса на " Томас Кук ".
Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР