Фалира един от най-големите туроператори в България – "Астрал Холидейз".

...
Фалира един от най-големите туроператори в България – "Астрал Холидейз".
Коментари Харесай

Фалира един от най-големите български туроператори

Фалира един от най-големите туроператори в България – "Астрал Холидейз ". От през днешния ден сдружението приключва активността си и стартира процедура по неплатежоспособност, заяви компанията на уеб страницата си.

Случващото се идва след банкрута на английския туроператор "Томас Кук ", чийто формален представител в България е "Астрал Холидейз ".

"С голямо страдание и отчаяние, желаеме да Ви съобщим, че се постанова да прекратим активността и да стартираме процедура по оповестяване в неплатежоспособност на "Астрал Холидейз Интернешънъл " АД от 07.10.2019 година след съвсем 24 години наличие на туристическия пазар и макар неимоверните старания на управлението и чиновниците ", декларират от туроператора.

Пътуванията на всички клиенти, закупили почивки от "Астрал Холидейз Интернешънъл " АД, които сега се намират зад границата са напълно платени, заради което не съществува заплаха от проблеми с полети или отвод за настаняване в хотели или други туристически услуги. Компанията обаче няма да има опция да реализира бъдещи планувани пътувания на част от своите клиенти след 07.10.2019 година Клиенти с бъдещи пътувания, които са заплатени на 100% от "Астрал Холидейз Интернешънъл " към сътрудници, ще бъдат персонално известени от чиновници на "Астрал Холидейз Интернешънъл " АД ", се прецизира в известието.

Клиенти, закупили единствено услугата самолетен билет с постоянни или нискотарифни авиолинии, също ще осъществят своите пътувания, защото всички билети са към този момент закупени и платени от "Астрал Холидейз Интернешънъл " АД.

За инспекция на разписанието и часовете на полетите, предлагаме клиентите да създадат информация със съответната самолетна компания, когато наближи датата на пътешестване по издадените към този момент самолетни билети, поучават от туроператора.

"Искрено съжаляваме и се извиняваме за създалата се комплицирана обстановка, както и за дискомфорта, която тя провокира за нашите клиенти и сътрудници. За дългите години работа сме дали качествени услуги на доста туристи, като постоянно сме се стремели към правилно обслужване. Бихме желали да благодарим на всички свои клиенти и сътрудници за дългогодишното доверие, както и за проявеното схващане в тази извънредно тежка за нас обстановка ", се споделя още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР