Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ. Това заяви Тома Биков,

...
Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ. Това заяви Тома Биков,
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ се регистрира в ЦИК, а Биков заяви: Тръгваме към победа

Факторът за нормализация се назовава ГЕРБ. Това съобщи Тома Биков, откакто ГЕРБ се записва в ЦИК за присъединяване в локалния избор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Документите на партията бяха импортирани от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, народния представител Тома Биков, народния представител и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев и членове на младежката конструкция на партията, като от ГЕРБ са събрали 9999 подписа.

“Тръгваме към победа на локалните избори и с вярата, че това е единственото, което може да предотврати това, което се случи последните 2 година на национално равнище да се случи и на локално. Ние сме срещу българските общини да бъдат превърнати в стартъпи и обект на опити. Те съумяха да удържат ситуацията в тази дълга политическа рецесия през последните 2 година и от тук нататък общини и страна дружно би трябвало да основат това, което назоваваме непоклатимост. Ще се борим за постоянна България ”, съобщи Тома Биков. Факторът за нормализация се назовава ГЕРБ, добави още той.

Ние не мислим за загуба на София, мислим по какъв начин София през идващите 4 година да продължи да се развива и да й се отдаде нужното от страна на страната, отсече той. И въпреки да не разкри името на претендента за кмет на столицата, уточни, че номинацията ще е на човек, който не е попаднал инцидентно в политиката.

Цветомир Паунов уточни, че въпреки да се записват независимо, тук-там ще вземат участие в локални обединения – структурите сами намират подобаващите разновидности.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР