Фактите са много ясни – на европейска територия е извършено

...
Фактите са много ясни – на европейска територия е извършено
Коментари Харесай

Бивши посланици: Няма никакво съмнение в участието на Кремъл в случая Скрипал

" Фактите са доста ясни – на европейска територия е осъществено химическо нахлуване с допустимо най-отровния газ, който се създава единствено в една страна. Няма никакво подозрение в присъединяване на Кремъл в този акт. Европейски Съюз е взаимен в своята реакция и България като ръководител на Европейски Съюз и като член на тази общественост и на НАТО не може да чака персонално да получи доказателства. " Това съобщи в изявление за bTV Леа Коен, някогашен дипломат на България в Белгия и Люксембург.
Според Коен и Александър Йорданов, който е бил отпред на задачите ни в Полша, Литва, Латвия, Естония и Македония, след експанзията в Грузия и Украйна, нападението против някогашен съветски разузнавач с химическо оръжие на територията на Англия преля чашата на европейското самообладание по отношение на Русия и е обикновено България да е солидарна със своите съдружници.
Йорданов означи, че за 4 години 38 съперници на режима на Владимир Путин са умряли при странни условия. По думите му присъединяване на Кремъл в отравянето на Сергей Скрипал е потвърдено по категоричен метод, само че не всичката информация може да бъде обществена към сегашния миг:
" Папката с доказателства е в ръцете на всички европейски водачи и Бойко Борисов е видял всички тези доказателства. Логично е в нашия свят да се попита за какво се случва все по този начин, че умират съперниците на Путин. Как пък не почина някой от приятелите на Путин? "
И двамата бяха безапелационни, че изгонването на съветски дипломати от близо 30 страни няма да докара до спор, тъй като в последна сметка е лимитирано до оповестени чиновници на разузнаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР