Фактите показват, че в рамките на приблизително 18 месеца правим

...
Фактите показват, че в рамките на приблизително 18 месеца правим
Коментари Харесай

Стефан Янев: Идеята на Български възход е да не чертае червени линии

" Фактите демонстрират, че в границите на почти 18 месеца вършим четвъртите избори за последната година, което характеризира качествата на нашия политически живот и значително невъзможността да се търсят устойчиви решения ", каза лидерът на " Български напредък " Стефан Янев в предаването  " Денят ON AIR ".

Той заяви, че имат разновидности за предизборни обединения и работят по всички вероятни варианти. Говорят с разнообразни политически субекти, в това число и с варианти някои от тях да вземат участие в предизборно съдружно съглашение. По думите му идеята на " Български напредък " е да не чертае червени линии, тъй като над 30 години се прави едно и също в политически проект и чакаме друг резултат. 

" Политическите визии за ръководство се свързват с разрушение на нещо. Разрушаване на предходното. Без ясна визия за градивност и търсене на път напред. Мисля, че този недостиг е време да бъде преодолян и партия " Български напредък " има упоритостта да се концентрира върху този недостиг - да търсим градивното и общото като общество. Да намерим тези пресечни точки, които ни вършат по-успешни и градивни ", разяснява Янев пред Bulgaria ON AIR.

" Ние плащаме по-висока цена на същия газ. Просто в региона на нашите вероятни снабдители и пазари различен газ с изключение на съветски няма. Неизпълнявайки съществуващия контракт с " Газпром " до края на годината, има една уговорка, която споделя, че неполученото количество би трябвало да бъде заплатено и евентуално " Газпром " в допълнение ще ни осъди и ще платим още спомагателна цена към тази надбавка, която сега се калкулира и я заплащат българските жители и бизнес ", посочи той. 

Гостът акцентира, че грешките, позволени от предходното държавно управление, към този момент акумулират спомагателен запас, който е в минус за всички български консуматори и бизнес. Янев сподели, че се приказва за диверсификация от години, само че не са на разположение разнообразни източници. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР