ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Джуджето полудя

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Поради невъзможността да се опълчи на въоръжените сили на Украйна, „ кремълският несретник “ в нервност дава заповед на сирийския касапин Суровикин – новия пълководец на съветските войски в Украйна – да нанесе масиран ракетен удар по Киев и по-голямата част на регионалните центрове на Украйна, прави го като че ли в отговор на детонацията на " Кримския мост ". В незаконните цели са задействани иранските дронове камикадзе и съветската авиация.

Всичко това е предстоящо и предвидимо! Русия не може да води война по общоприетите правила за водене на война и към този момент дефинитивно се насочи към потреблението на терористичните способи. Безсмислено е да се изброява всичко, което Русия направи като страна терорист. Това би трябвало да се направи от специфичен съд за съветските закононарушения в Украйна и Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в случай че тази организация към момента може да оправдае името си.

Със своите всеобщи убийства на мирното население в Украйна и унищожаването на гражданска инфраструктура Русия от дълго време към този момент надмина терористичните закононарушения на " Ал Кайда " и продължава да заплашва целия свят с нуклеарна война. И какво значително в отговор на това направи Европейски Съюз и груповият Запад? Очевидно е, че подхванатите досега ограничения и наказания към този момент са неефективни. И в този момент не приказваме за Украйна, а за световна нуклеарна злополука.

Приемането от интернационалните организации на красиви изречения, които по никакъв метод не въздействат върху продължаващата експанзия на Русия и нейните нуклеарни закани, доста припомня на „ огромната угриженост “ на немския канцлер Ангела Меркел през 2014-2021 година „ от обстановката в Украйна “. Не от експанзията, завземането на украински територии, войната и убийството на 14 хиляди жители? В същото време загрижената фрау Меркел зад тила на европейските сътрудници продължавала взаимно с Путин да построява газово-енергиен капан за Европа, който през днешния ден към този момент всички усещат.

Светът към този момент се е сблъсквал с сходни проблеми през ХХ век. Само посредством сливане на своите сили Европа и Съединените щати през 1945 година съумяват да победят „ събирача на немски земи, който е провъзгласил изключителността на арийската раса “. Сега също подобен „ събирач на съветски земи “ декларира за изключителността на руснаците и че „ съветският свят не приключва на никое място. Той е там, където има въпреки един руснак ”.

Своите съответни цели за международното владичество и недопускането на загуба във войната Путин е оповестил от дълго време: „ Защо ни е необходим подобен свят, в случай че там няма Русия? “ Но тогава светът доста неенергично реагира на това. Признаването на Русия за терористична страна е единствено половината от борбата. Въпросът стои в ограничението и прекъсването на съветския държавен тероризъм!

Да си напомним по какъв начин самият Путин е споделил, че „ не може да има договаряния с терористите “ и той „ ще ги гепи даже в тоалетната! “ Може би е пристигнало времето?

Източник: Volnodumetz

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР