ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Русия живее в нова реалност, след като бункерният фюрер зарадва хората си с указ за мобилизация

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
От 5 дни Русия живее в нова действителност. Измина по-малко от седмица, откогато бункерният фюрер зарадва хората си с декрет за осъществяване на " частична готовност ".

Ами, какво пък? Той да не е кьорав. Видял е всичко: и по какъв начин призоваваха към “убиване на украинците ", и по какъв начин се радваха на окупираните територии и убитите " укронацисти ", и по какъв начин изваяха Z на всички места, където е допустимо.

Ура! Дочакаха заповедта на царя-батюшката! Сега можете да се подредите в една и съща Z и да се втурнете дружно напред, с цел да разбиете " бандеровците ". Просто по тази причина никой не бърза.

Напротив, още в деня на оповестяване на указа руснаците разпродадоха билетите за всички налични полети, а по границите със прилежащите страни се извиха километрични опашки. На собствен ред военните комисари започнаха да ловуват тези, които не съумяха да избягат в точния момент. В тази история имаше всичко: и връчване на повиквателни на тези, които излязоха на няколко митинга, и почистване на сметки с враговете благодарение на мобилизацията, и повиквателни на слепоглухонеми „ мъртви души “ без крайници и с енуреза.

Обезумелите родители учат децата си да не отварят вратата на непознати чичковци от военния комисариат, както беше с фанатиците. В суматохата си руснаците хукнаха да поставят татуировки с украински знаци и да споделят потребни препоръки в обществените мрежи по какъв начин да избегнат мобилизацията. Но по някаква причина в цялата тази блъсканица на нито един човек не му хрумна да зададе един елементарен въпрос: по какъв начин ще свалим Путин? Но отговорът на него може да избави живота на милиони руснаци.

Източник: Pravda Gerashchenko

Бесарабски фронт
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР