ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Време е Япония и нейната славна армия да нахлуе в Русия и отцепи руска територия

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Време е Япония и нейната славна войска да нахлуе в Русия и отдели съветска територия. Време е и да си върне Курилските острови, които ѝ принадлежат още от 1875 година по контракт с Руската империя, който обаче някогашния Съветски съюз не признава и ги заграбва през Втората международна война.

Ние, българите, които в миналото са ни наричали " японците на Балканите ", сигурно ще подкрепим една такава японска " специфична интервенция ". Но за какво ще я подкрепим? Защото съвсем във всеки български дом има нещо японско. И тъй като е по-добре да имаш японски автомобил, вместо съветска " Лада " или японски тв приемник вместо съветска водка. А за сушито и сашимото да не приказваме. Младите през днешния ден, а и освен те, си падат по тия японски вкусотии и въобще не поглеждат към съветските пирожки, а съветският хайвер не им е по джоба.

Изобщо, време е Япония да стъпи на Азиатския континент, на съветска територия. И сигурно тогава ще се вдигне и стандартът на живот на мизерстващото в Сибир и Далечния изток днешно население на Руската федерация. Още повече, че става дума за нации, които нямат нищо общо с руснаците. Защо тези хора да не живеят добре, по японски? Защо би трябвало да се мъчат по съветски? Че и да стават пушечно месо за маниакалните проекти на кремълския ненормалник? Японците могат да обезпечат на популацията в съветския Далечен изток добър живот. Но, единствено в случай че тази територия стане част от японската страна. Естествено посредством " специфична интервенция ", а не с война. А ние, какво? Друго си е ние, японците на Балканите, да знаем, че отвъд Урал стартира Япония. Хубава смяна ще бъде това. Япония ще ни стане по-близка. Впрочем, в далечната 1993 година дадох обещание на Председателя на Долната камара на японския парламент господин Йошио Сакараучи, че ще пристигна ден, в който България ще поддържа справедливата идея на японския народ да си върне Курилските острови и да стъпи на твърда земя. И в този момент имам възприятието, че наближава този ден.

Но за какво озаглавих тези си неуместни думи " Японски силуети ". Защото изтъквам по този метод патриарха на българската литература Иван Вазов, който с псевдонима Геваша Хито-Хито, написа няколко " стихотворения в прозаичност " под това заглавие. А " силуетите " са известни писатели от литературния кръг " Мисъл ". Впрочем Вазов е поетът, който ще назова в известно свое стихотворение съветските нашественици " неканени посетители " в " полята балкански ". И ще ги пита непосредствено що дирят те тука. Същото през днешния ден питат украинците, а дружно с тях и цялото човечество. Та в този смисъл Япония е едно от вероятните решения на тъгите на съветския народ, на безсмислената му крах в безумните путински войни. И голяма вяра за благополучен живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР