ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Блицкригът на Путин срещу Украйна се проваля

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Владимир Ростоцки, политолог

След несполучливите опити за реализиране на Блицкриг, незаконният режим стартира да бомбардира цивилни цели, в това число болница.

Путин ще получи за първи път в историята едновременно четирите най-тежки обвинявания за закононарушения съгласно интернационалното право. Това са геноцид, закононарушения против човечеството, военни закононарушения и акт на експанзия. Така ще влезе в международната история.

Руските бойци се предават постоянно през първите дни на военните дейстивя. Въпреки нападателната изразителност на Кремъл, украинските бойци третират съветските военнопленници съгласно Женевската спогодба.

Руски военнопленници споделиха, че им е било дадено да бъдат върнати вкъщи след ученията, само че се озовали в Украйна. Министерството на защитата на Руската федерация мами своите военни, които нямат би трябвало да извършват незаконни заповеди.

В област Суми териториалната защита (хора, въоръжени с дребни оръжия и нямащи задоволително военна подготовка) неведнъж отблъскваха въоръжените сили на Руската федерация, оборудвани с военна техника.

По време на Втората международна война Сталинград не можеше да бъде даден от Съветите. Всички запаси отидоха там и доста хора починаха.

Сега Гостомел се трансформира в паметно място за руснаците, тъй като там е единствената военна част по стандартите на НАТО. Тя към този момент е на минус 200 е. А какво ще се случи по-късно?

Имаше няколко случая, когато украинци с голи ръце отнемаха военно съоръжение от нашествениците, отблъскваха руснаците и предаваха военнопленници и съоръжение на въоръжените сили на Украйна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР