ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Доказателство, че Русия не воюва с Украйна е съществуването на самата Украйна

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Странни хора са украинците: Молят се на Бандера, работят на евреите, умират за американците, а упрекват за всичко Русия.

На срещата на страните от G-7 представителят на Евронюз оповестява: „ Лидерите на страните от Запад изискват от Русия неотложно да се намеси в Югоизточна Украйна и да помогне на Киев да възвърне контрола в този регион. В противоположен случай Съединени американски щати и Европейски Съюз са подготвени да приложат към Русия следващия пакет от наказания за интервенция във вътрешните работи на Украйна. „ Украинското държавно управление съобщи, че смята Крим за исконно украинска територия, защото дедите им са проливали кръвта си за нея. Единственото, което не помни да посочи, че множеството от дедите на членовете на това държавно управление са проливали кръвта си в състава на наказателните елементи на SS „ Галичина “ и „ Нахтигал “.

Модното в Украйна съпоставяне на Путин с Хитлер внесе ужас в редовете на бандеровци и укронацисти. Ако е по този начин, тогава „ Путлер “ е избавител и те би трябвало да спомагат на съветската войска. И в случай че това не е когнитивен дисонанс… „ Самопровъзгласилото се държавно управление на Крим е нелегитимно “, съобщи самопровъзгласилото се държавно управление на Украйна.

Политическа рокада в Украйна: Властта завладя добре проведената престъпност. Недобре проведената мина в съпротива. Защо съветският газ, постъпващ през територията на Украйна се смята за обезсърчителен, а от територията на Словакия – не? Защото преминавайки през територията на Словакия съумява да се изпълни с европейски полезности.

Жител на Одеса: „ Не възприемам войната с Русия. Загубихме Крим, губим Донбас и Луганск, губим танкове, самолети, жива мощ. А съветска армия не се е появила на бойното поле. “

Политически сюжети на украинската телевизия: Янукович беше сътрудник на Путин и искаше да погуби Украйна, само че беше свален от сътрудници на Путин от „ Десния бранш “, жеаещи да погубят Украйна, тогава на власт пристигнаха сътрудници на Путин – незаконни олигарси и продажни служители, искащи да погубят Украйна, срещу тях въстанаха сътрудници на Путин от Изток, искащи да погубят Украйна, само че им попречиха сътрудниците на Путин Юлия Тимошенко, а след нея Зеленски, искащи да погубят Украйна.

Когато научи от украинските средства за всеобща информация количеството терористи в Източна Украйна, Ал Каида изпадна в учудване и засрамена реши да се саморазпусне.

Украински жител: „ За какъв демон ни е този Европейски съюз? Аз съм незает, жена ми в Полша мие тоалетни, синът ми се омъжи за германец, щерка ми е продажница в Унгария. И за всичко са отговорни москалите. Викаха „ Не влизайте в Европейски Съюз, не влизайте в Европейски Съюз “. Знаеха гадините, че ще им вършим на инат “.

В Западна Украйна е създадено ново сеизмично оръжие „ Кой не скача е москал! “ При изпробването му потъна полуостров Крим.

Шолц звъни на Байдън:

-Имам две вести – добра и неприятна.

– Казвай положителната!

– Крим се връща на Украйна.

– Йес, ъф корс, а каква е неприятната?

– Украйна влиза в Руската федерация.

– Мамка му, а какво става с Майдана?

– Майдана чакай във Вашингтон и готви Аляска, че към този момент са тръгнали.

– Защо не отвоювате Крим, а единствено крещите?

– Защото там има съветски войски.

– Но нали говорите, че и в Донбас има съветски войски и воювате с тях.

– Е, за това единствено приказваме, а в Крим фактически има.

Заявление на съветските управляващи: „ Въоръжените лица в Крим не са съветски военни, а обществени реализатори, пристигнали да припомнят на Украйна за неизплатените ѝ задължения към Русия. “

Съединени американски щати – мозък на НАТО. Германия – сърце на НАТО. Украйна – член на НАТО.

Единственото и неоспоримо доказателство, че Русия не води война с Украйна е съществуването на самата Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР