ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Владимир Георгиев: Киро не заслужаваше това

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Предлагаме ви изявлението на кмета на Самоков Владимир Георгиев пред днешното съвещание на Народно събрание на Българска социалистическа партия, на което се взе решение от партията да бъде изключен Кирил Добрев:

Уважаеми другарки и приятели, Честито Рождество Христово!

Желая здраве, мир и благополучие! Светли празници на всички. Над 20 години съм член на партията. Трети мандат съм кмет на Община Самоков. За първи път съм член на Националния съвет, и то тъй като партийните членове от Самоковската партийна организация взеха решение, а членовете на Областния съвет ме избраха като делегиран член, защото не бях попаднал в ничии описи за желани претенденти.

Приех този ми избор отговорно и с вярата че на съвещанията на националния съвет ще се дискутират и взимат значими и виновни решения за развиването на партията и страната ни. Че на съвещанията ни ще имаме опция да се чуват всевъзможни отзиви и мнения, да спорим, да разискваме, да се подлагаме на критика и напътсваме. Но да сме един тим, дружно и в тежките и сложни решения.

Това не се получи. След всяко едно съвещание си потеглям с негативизъм и чувството че партията се разпада. Ръководството се е капсулирало, не вижда и не чува мнението на другите. Затова и разчиства хората с друго мнение. Никога не съм бил последовател на сериозното говорене и друго мнение по медиите. Мисля че това би трябвало да се случва вътре в партията, а не по медиите.

Но както съм срещу това, по този начин съм изрично срещу и изключването на който и да е член на партията в неприсъствено съвещание, без полемики и без разисквания, без да се даде опция на който и да било да се отбрани. Това не е човешко. Това не е и християнско, тъй като сте решили това да стане сред Коледните и Новогодишните празници.

Уважаеми членове на Народно събрание. Познавам Кирил Добрев. Работил съм с него. Познавам силата, ентусиазма и страстта с който той работи за партията. Познавам доста хора на който той безкористно и човешки е помагал. Киро има своите позитивни и негативни качества, както всеки един от нас, само че Киро не заслужава да бъде изключен от партията, нито в този момент нито по този метод.

Ето за какво гласоподавам " ПРОТИВ " Решение №74 - Налагане на члена на Народно събрание на Българска социалистическа партия - Кирил Николаев Добрев мярка за партийно влияние " Изключване " и преустановяване на участието му в Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР