ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Стоян Тончев: Новият кабинет няма да има нито ден толеранс

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Новата власт би трябвало да е наясно, че няма да има нито ден толеранс. Отнася се както за Народното събрание, по този начин и за държавното управление. За това предизвести във " Facebook " Стоян Тончев.
И да не се чуват оправдания и съпоставения с ГЕРБ - по какъв начин тях хората ги търпели 12 години, а в този момент не спирали да изискват и подлагат на критика.

След като са спечелили изборите при най-ниската изборна интензивност в историята на България досега, при вселенските диво-популистични поръчки за нулева корупция, стопански напредък, непоклатимост, правдивост и правов ред - в този момент пристигна времето да потвърждават думите си с каузи.
Нулев толеранс! Да си знаят.

И без това стартираха плана си със серия от неистини, нискокачествен пиар като за малоумни и престъпления, в това число с погазването на Конституцията на Република България. А с цялата си безочливост организираха договаряния за сформиране на държавно управление в частен търговски център - мол, незачитайки престижа на най-висшата институция в една парламентарна република, отсвирвайки постройката ѝ - Народното събрание.

Да не разчитат на толерантност. Протестите против Борисов и Гешев може да им се видят като театър на фона на това, което могат да провокират.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР