ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Румен Радев е готов да мине през планина от трупове, за да спечели втори мандат

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на политическия анализатор Емил Соколов, Фейсбук:

" Румен Радев е подготвен да мине през планина от трупове, с цел да завоюва втори мандат.

Такъв гибелен избирателен популизъм даже Борисов не си е разрешавал. 310 почина за ден, а някакви анализатори изясняват по какъв начин имало спад на заболеваемостта. По тази логичност, в случай че вирусът избие всички ни, заболеваемост изобщо няма да има. Политическата проституция продължава с цялостна мощ и още веднъж е подчинена на мощните на деня. Този път не е Борисов, а е Радев. Такова навеждане от страна на анализатори и медии си е разрешавал единствено Борисов.

Винаги съм си мислил, че двамата са двете страни на една и съща монета, само че Радев и служебното държавно управление се оказаха по-некадърни и по-смъртоносни от калинките на ГЕРБ. Болниците са на лимита си. От другари в няколко столични лечебни заведения знам, че който влезе в интензивно поделение, не излиза. Тази статистика не се споделя, тъй като на Кацаров не му харесва. Радев и сътрудниците на Държавна сигурност към него също не желаят да я чуват. Мисията е втори мандат. Колко българи обаче ще би трябвало да платят с живота си, с цел да си обезпечи Радев още 4 години власт?

Румен Радев с изключение на елементарна съветска креатура се оказа и не просто нездравословен за България, а гибелен. Подобно на всеки болшевик, Радев ще продаде и майка си, с цел да се снабди с повече власт и въздействие. Тук обаче към този момент не става дума за корупция и търговия с въздействие. Стотици българи дневно си отиват. Радев и екипът му безусловно изчегъртват по няколкостотин души дневно, с цел да угодят на антиваксърите. Хубаво си помислете дали желаете още 4 години сходен нахален популист да е държавен глава.

Оказа се, че има по-лошо от Борисов. Това е Радев. Престъпното безхаберие е едно, само че комунистическият блян към власт остава непостижим. Комунисти, вън! ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР