ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Себастиан Курц харчил държавни пари за лична реклама?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Австрия е единствено на 900 км. от България. Връзката сред двете страни е многовековна. Най-хубавите здания, към момента " на крайници " в България са с емфатичен австрийски жанр.

Защо обаче там се случват неща, които в България са немислими? Само рецесията ли е отговорна, системата, историята, или хората мислят по различен метод? Липсата на сдържаност за една народна власт е предзнаменование на духовна кома. Въпросът е настоящ и с бъдеще.

В момента българското общество, което под паника усеща, че на гърба му се струпват всички типове рецесии, е готово да се хване за сламка! Хората са изгубили даже визия какво е редно и какво не. Какво е законно и какво не, единствено и единствено да изпълнят хладилниците до края на месеца. Какъв е изходът? Трябва да им се набиват в очите образци, които биха могли да ги изплашен и в случай че се може да ги разсънят. Ето един сладкодумен образец. Австрийският канцлер Себастиан Круц подаде оставка тъй като бе обвинен в корупция.

Какво е прегрешението му? Круц изразходвал държавни пари за укрепване на персоналния му облик и този на неговата партия в очите на гласоподавателите. Какво направиха министрите - комети Кирил Петков и Асен Василев в продължение на два месеца, преди да скочат от кораба? Защо не извадиха нито лев от личния си джоб на " съумели " предприемачи, а се възползваха от министерските пълномощия с държавни пари, с цел да изградят облика си на политици, за които никой не беше чувал?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР