ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Мафията на ГЕРБ и ДПС иска българите да умират и да се заразяват, но на всяка цена прането на пари да продължава

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Стефан Гамизов, обява във Фейсбук:

" Както дадох обещание през вчерашния ден ще обясня, каква е тази кръчмарска тъга да се работи по време, когато България оглави най-голямата смъртност от ковид в Европа, а болестта се вихри със страшна мощ.

Прането на пари е сложен и безценен за клиента “бизнес”.

Ако переш в този момент пари да вземем за пример в Андора, ще ти се наложи, в случай че са пари в брой, да се разделиш с 25% от тях, а настрана да намериш някой да ти ги придвижи контрабандно там.

Затова ГЕРБ и Движение за права и свободи толкоз държат да са във властта, с цел да “ползват” дипломатически колета до по-изгодни места за пране на пари.

Но, глобите на Съединени американски щати покачиха трагично рисковете пред главните мафиотски кланове в България, свързани с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Основната причина да се прави всичко допустимо да има плосък налог в България от 10%, е прането на пари от престъпна активност.

От 40%-70% от парите от еврофондовете се крадат. Те елементарно се “изпират” като просто заплащат 10% налог облага и след това се експортират в чужбина с налог дял, който е незабележим.

Неслучайно тъкмо този налог е доста, доста висок в Швейцария, с цел да предотврати тъкмо тази скица.

Но какво да вършат с “кеша”, който е голям от корупция, контрабанда и други закононарушения?

Една от главните им схеми за пране на пари е кръчмарството.

Просто “изчукват” мръсните пари на касовите апарати, като цената на “изчуканото” е колосална - видно от статистиката, тъй като в цената на сметката има сякаш закупени храни, питиета и работа, които в никакъв случай не съществуват и не са продадени на действителни клиенти, само че към този момент и те са изпрани и могат да се продадат на черно без документи.

И гледаш празно заведение, само че на документи се пръска по шевовете от обороти.

Така против най-много 10% с добра организация от няколко хиляди кръчми в България, а действително не е 10%, а доста по-малко, тъй като доставчиците на сякаш доставени артикули и питиета продават на черно сякаш продаденото, който взе участие изпира, колкото си желае пари, с изключение на да ги крадат, несъмнено - 8 милиарда “инхаус”, както стана известно би трябвало след това да се изперат 70% от тях.

Много ефикасна държавно покровителствена скица за пране на доста, доста престъпни пари в България от незаконен бизнес, обвързван с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Затова и започнаха офанзивите против преброяването на популацията и изключително против регистрацията с QR код в заведения или нападат имунизацията - пречи им да перат пари, тъй като ще се знае кой и какъв брой хора са били в кръчмите.

Ще се окажем с най-вече кръчми на глава на популацията, а и настрана ще лъсне какъв брой мъртви души гласоподават.

Така че, мафията на ГЕРБ и Движение за права и свободи желае българите да умират и да се заразяват, само че непременно прането на пари да продължава.

Това, че дребна част от кръчмарите в България си имат просто бизнес, не значи нищо.

Те са дребното изключение на фона на перачите на пари за милиарди, а и да разум нужни на митингите от сърце да крещят за своя естествен бизнес, който е дребна част от мафиотските схеми ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР