ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Какви пет лева? Никой не иска българите на родното Черноморие

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Емил Йотовски във " Facebook "

БГ Морето е синоним на рестрикция. Там елементарния човек, този със семейство и кола на 10 години, няма право. Не питайте защо няма право. Помнете, че няма и това е задоволително. България свършва някъде към Айтос. После стартират владенията на морето.

Българинът не е жител в тази непозната земя.

Там е чужденец, освен това отговорен чужденец. Още по-лошо. Там чужденецът е по-българин. Хубавата вест е, че законите разрешават да си плащате за всичко. Но защо са парите? Майната им на парите?

Стандарт е на БГ Черноморието да няма опция да си паркираш колата пред хотела, тъй като там е неразрешено. Частните фамилни хотели нямат паркинги. Големите хотели имат, само че имат и ценоразпис. Българското Черноморие изобилства от хотели, които чакат своите клиенти да идват без коли.

Хотелиерите са извънредно сюрпризирани, когато видят почиващ с кола и по тази причина не са готови. В последна сметка има нещо като заплатен паркинг някъде наоколо или не наоколо и си плащаш като за нощувка като за още един човек. Така де, нали колата ти е съвсем човек?

Гъстотата на дребните фамилни хотели, дребните фамилни питейни заведения и дребните фамилни заведения за хранене е такава, че от време на време не разбираш на бар ли си или в стаята си. В кафенетата си плащаш по тази причина, че ти се пикае. Защото кафето и кенефа се държат от две компании. Фирмите са на двама братя, които се ненавиждат, а майка им държи двата етажа от горната страна, които назовава хотел. Тя не си ненавижда синовете, само че ненавижда вас. Омилостивете я и всичко ще е наред.

Сервитьорът наподобява по този начин все едно са го предиздвикали да ти сервира личната си ръка .

Той те ненавижда, че съществуваш. Дава ви да разберете, че му пречите на живота. Единственото помилван, което можете да получите е от великодушен бакшиш. Толкова великодушен, че да заприличате на глупак в личните си очи.

На плажа си знаете. Вече има и правостоящи. Съвсем съществено. Догодина черноморския талант би трябвало да обособи и места за такива. Затова не се стискайте за чадъри и шезлонги.
БГ плажът е като римски амфитеатър. Всеки седи съгласно класата си и гледа зрелища. Само най-чувствителните схващат, че зрелището е самия той.

И плащаш, плащаш, плащаш… Плащаш на дразнещи цени .

Това няма по какъв начин да те прави спокоен екскурзиант. Прави те пленник. Време е Черноморието ни да има лична валута. Най-малката банкнота да е от пет лв. (Защото неща под пет лв. не би следвало да съществуват) А на нея да е изобразен труженикът на този район – селска батка с джапанки от по-миналата година, стомах и непрана тениска, който гледа пренебрежително и стартира всеки диалог от пет лв..

Но нищо. Ти си отишъл да си починеш. Ами почивай. Ако почивката ти влиза мъчно пий едно малко на цената на двойно с доста лед. Звучи изненадващо, само че тъкмо ледът ще ти помогне. Там те дебнат замразените ешерихии, които ще оцветят почивката ти в рядко кафяво и ще те принудят да избягаш от тази враждебна територия.

По време на честите прекъсвания по бензиностанциите ще осъзнаеш, че домът е нещо доста хубаво. А парите… Майната им на парите!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР