ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Бойко Борисов пак излъга

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
На срещата с младежката организация на ГЕРБ някогашният министър-председател съобщи, че Гърция към този момент е получила 30 милиарда евро от проекта за възобновяване на стопанската система на страните членки на Европейски Съюз, а България - нищо! За тази голяма загуба за страната той упрекна краткотрайното държавно управление, тъй като, в случай че бил той, ние също сме щели да си получим дължимото!?

Това изказване е чиста спекулативна неистина! Урсула фон дер Лайен е посетила на 17-ти юни Гърция и Дания, откакто комисията е одобрила проектите на Испания и Португалия, само че за в този момент нито една страна членка не е получила никакви пари, тъй като Унгария и Полша блокират целия развой.

Най-стряскащото в тази ситуация не е дебелата неистина на Бойко Борисов, а неналичието на каквато и да е реакцията от редиците на партиите съперници и то в избирателен интервал! Българските медии също вместо да си правят работата, с разбори и мнения, те отминават Бойковата агитация с всеобщо гробно безмълвие!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР