ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Какъв срам са тия момчета от ВМРО

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Елисавета Белобрадова във Facebook:

Навремето имах един прочут оперен артист. Беше бас и надлежно голям мъж. Освен това си падаше родолюбец и ми е разказвал по какъв начин като студенти са се събирали, отивали на гръцки ваучър и се провиквали " Ей, някой да я смени тая турска музика ". Съответно следвал пердах и след това всеки си отивал по къщите без да мрънка ни на български, ни на гръцки.

Оня ден група от младежкото Вътрешна македонска революционна организация посетило прожекция, проведена от ЛГБТ общността за да основава напрежение. Мрачни хора с черни фланелки, снимане с телефони, панаири. И най-после един от ЛГБТ хората, който явно бил пристигнал да гледа филм по неговата си тема, да пие една бира, да се види с другари, по този начин се изнервил, че плеснал един пестник на ръководителя на туй шествие - Христо Иванов Германеца и му откачил маската.

Съответният Христо Иванов, който на профилната си фотография е поставил Ильо Войвода, а на кавър фото - полковник Дрангов, стартира да мрънка, да вряка, да реве и да се оплаква на полицията " Той ме удааариии, той ми съборииии маскатааа, аз имам видеооооо ".

Гледах го видеото аз. Макар да имам доста познати от ЛГБТ общността, в никакъв случай не разбрах това с " любовта постоянно побеждава ". Любов, обич, но от време на време човек се изнервя грубо, че не може един филм да изгледа обикновено и ръката му се отплесва. А какъв позор са тия момчета от Вътрешна македонска революционна организация даже няма да започвам. Как може по този начин да ревеш, по какъв начин може да си подобен злощастник.

Та желая на тях да им кажа, че преди десетки години Апостол челник бил кум на сватбата на прабаба ми и прародител ми. По едно време се схванало, че на сватбата участват посетители, дето се " гърчеели ". Това по това време и по тези земи е било същински проблем. И той в този момент, да не ги заколи, щото въпреки всичко женитба, им споделил да си вървят, щото просто не им там мястото. Нищо, че са поканени, че е празник, че цялото село също е поканено. И те си тръгнали. За да не ги заколи.

Така е било преди време. По-просто е било.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР