ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Слави помете ГЕРБ, Радев ще ни избави от мафията и мутрите

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Социолозите се изложиха не по-малко от ръководещите. Преди изборите виеха на умрЕло, какви проценти ще завоюват ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Да, но това което ни вменяваха не се получи. Затова в този момент е редно да си зААпат дипломите и да престанат да тероризират популацията с техните данни ".

Та, по този начин. Отсвирих социолозите и в този момент малко по-сериозно.

Чета из обществените мрежи нападките против партията на Слави. Е, не сме народ. Бил чалгар, комедиант, шоумен, тъпанар, страхливец и какво ли не. Да де, само че едно нещо ни убягва от мислите. Слави и неговата партия гътнаха по този начин несрутващата се партия ГЕРБ. Ако не беше партията на Слави, в този момент ГЕРБ щяха да бъдат с доста по-висок %. Следващата по проценти щеше да е Българска социалистическа партия, следвана от Движение за права и свободи и най-после няколко други партийки, подготвени на всичко с цел да получат някое министерство /бала с пари/. Тези партийки щяха да се коалират с ГЕРБ и още веднъж щяхме да сърбаме попарата на асфалтаджията. Но, с навлизането на партията на Слави в изборите и получените резултати, ГЕРБ бяха заровени вечно.

Правителство няма да се образува нито от ГЕРБ, нито от партията на Слави. Българска социалистическа партия също няма да може да предложи държавно управление, което да бъде подкрепено от депутатите.
С две думи, отиваме на нови избори.

Може да са скъпи, само че СВОБОДАТА коства скъпо.

Сега би трябвало да сме признателни на Слави, че опустоши ГЕРБ и освободи мисленето ни. Вече знаем, че ГЕРБ може да го няма, а не както ни втълпяваше каручкаря, че без него и партията му, България няма бъдеще.

Не, галенико на Папата. България ще я има. Може да не е с държавно управление от Слави, само че ще я има.

Второто нещо, което направи Слави бе, че отвори път на Президента Румен Радев. На първо място да образува длъжностен кабинет, а на второ място му подсигурява втори безбалотажен мандат.

При всички случаи, победител в изборите не е някоя партия от познатите, а Президента Румен Радев.

Това е индивидът, който ще избави България от клещите на мафията и мутрите. Това е индивидът, който излезе пред целия български народ и като президент поведе народа към промени. Той не разедини народа, а го сплоти към една идея за която всички ние мечтаехме и към момента мечтаем. Той даде път на Слави да пробие стената на ръководещите знаейки, че няма да може да образува кабинет. Той даде и тласъка на отровното трио, Мая Манолова и всевъзможни други.

Следващите избори ще понижат процентите на ГЕРБ с към 3-5%, Българска социалистическа партия ще се свлече с още 3-5%, Слави ще завоюва още няколко % и отново няма да имаме държавно управление. Но процентите, които събра и ще събере Слави са на хората, които желаят смяна. Друг е момента, дали Слави ще взе участие във втори избори или ще усети, че тази работа не е за него и ще се отдръпна откакто към този момент е разкарал Бойко от властта за постоянно.

Ако Слави се отдръпна от политиката, остава една празна ниша, която ще бъде поета от последователи на президента. Тогава към този момент можем да приказваме за същински промени в България.

Трудни времена настъпват за България, само че си коства. Хубавите неща стават мъчно и постепенно. Стига сме желали всичко да се случва, в този момент и незабавно.

Текстът е оповестен във Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР