ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Едно читаво нещо не направихте, бре!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Гербоидите от цяла България свиреп стискат палци издигнатото от Онуй да издържи най-малко до изборите. Потьомкини села, това е издигнатото от гербоидите. Как едно читаво нещо не направихте, бре! Ама едно най-малко!
Писна ми от кривите ви автомагистрали, които се ремонтират през два месеца след стартирането си, писна ми от изпочупените ви и пропаднали нови тротоари, писна ми от падащите ви мазилки и тавани. А през днешния ден и метрото ви, гордостта на най-крадливият и подкупен министър председател в Европа, също пропадна. Пътят към Рилският манастир няколко дни след откриването….списъкът е дълъг 13 години!

На некадърниците от ГЕРБ все някой различен им е отговорен за некадърното строителство, а и всичко друго, до което са се допрели. Комунисти, Путин, Нинова, Радев, Орешарски и тулупите, които не ги правят оценка. То на кривата ракета космосът постоянно ѝ е крив!

Факт е, че работите само по активизиране и рационализиране на корупцията. А в цялата страна и компаниите – реализатори на обществеи поръчки, са назначени топ-некадърници, които на две магарета сено не могат да разделят. Но пък са правилни фрагменти на гербоидите! Как няма да са правилни, на свободния пазар ще умрат гладни с тази липса на ум и обучение и каквато и да било подготвеност. То във всяко едно ръководство е имало некадърници, само че само ГЕРБ го трансфораха в наложително условие за присъединяване във властта и администрацията.

Също е реалност, че от всяка социална поръчка се отклояват най-малко 50 % за подкупи, т.е. обири! А при аршин „ най-ниска цена “, смятайте какво остава за материали и труд?!? Но значимото е Онуй да отреже лентичката, да се нафотка с локалните недоуважени лелки и да разправя какво бил направил за нас! Факт е, че няма едно качествено нещо, свършено от ГЕРБ! Това, което построиха, с един сняг и дъжд може да се измие и пропадне!

Проблемът е, че наглостта им просто няма паралел в историята. Дотам да ни споделят да вървим пеш, като не Му харесваме автомагистралите. Ама, оуууу, ПКП, върви си пешком, ве! Със засилка!

И гербоидите сътвориха един сериозен проблем – качествените фрагменти от дълго време се изнесоха отсам. Много свестни компании банкрутираха, тъй като не са близки до ръководещите. Контрол се упражнява от калинки, които считат бюрото за хранилка и не се напъват да схващат от нищо. И когато тези вървят /ако ще и пеше, ве/, ще би трябвало да построяваме страната от дъното!

Ходете си, бееее! Ако ще и пешком!

Елена Гунчева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР