ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Без парите на Брюксел Борисов е господин никой

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Време е Отровното трио да се сплоти към идея, която в действителност е основната цел на митинга: Изборите, каквито и да са те, не трябва да се вършат от ГЕРБ и Оперативна програма!

Ако вотът /редовен или извънреден/ още веднъж ще е дело на изборната машина на Борисов и компания, резултатът от него е предупреден: Нов мандат на мутрите!

Избори, които са компютърно обработвани от държавната компания „ Информационно обслужване “, приватизирана от гербаджийски математик, ще дадат четвърти мандат на Борисов и съдружните му патерици.

Експертно държавно управление, определено от депутатите на ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи и Воля, ще създаде отровни резултати: половин милион невалидни бюлетини, милион мъртви души, платен ромски избор, дирижиран избирателен безпорядък!

В Деня на Независимостта лъсна отровна истина, която официализира обединението ГЕРБ-ВМРО и погреба политическата кариера на Каракачанов. Идеята му за експертно държавно управление е писана в Боянските сараи и дава доживотна власт на индивида с Боянското шкафче. А желанието му да сдобри президент и министър председател е толкоз неуместно, колкото обезверените опити на Химлер Нацистка Германия да се сдобри с Антихитлеристката коалиция.

И по кое време митингът ще откри непрекъснат протестен лагер пред Европейската комисия на ул. „ Раковски “? Европейският съюз е единствената външна мощ, която може да вдигне „ червен картон “ на Борисов – не с кухи заявления, а с блокиране на милиардите от европейските дотации!

Само тогава Движение за права и свободи ще отдръпна поддръжката си за режим, от който получи морски сараи, ТЕЦ-ове, пристанища, леден запас, държавни поръчки за стотици милиони…

Без парите на Брюксел Борисов ще абдикира на идващия ден.

Тъжно е, само че би трябвало да го признаем: Отново чакаме свободата си извън!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР