ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Едно време изнасяхме революция за Африка, а сега олигархия за ЕС

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Владислав Панев във " Facebook "

Едно време изнасяхме гражданска война към разрастващите се страни. Сега изнасяме олигархичен модел към Западна Европа, не че в Италия той напълно отсъства, само че към този момент ги бием в тяхната игра.

Топлоелектрическа централа " Бобов дол " ще съди италианска телевизия за репортаж за вноса и горенето на отпадъци там. Това се случвало предходната година, към този момент не било настоящо, а публицистите го представяли все едно е в този момент. И по този начин нататък.

Миналото лято разкрих схемите за импорт на боклуци от Италия и горенето им в Топлоелектрическа централа, съветвани от Ковачки посредством фотоси на разтоварване на ТИР-ове в Гълъбово. Впоследствие дружно с " Биволъ " и zovnews.com снимахме с дрон и боклуците в Перник и Бобов дол.

Затова и Ковачки заведе дело против мен за 10 000 лв. за клюка. В България сме привикнали крадецът да вика " Дръжте крадеца ". Сега и в чужбина ще научат за този модел.

Прозрачността е това, от което власт и олигархия се опасяват най-вече. Затова поддържат уеб сайтове за дезинформация. За да може хората да се объркат и да не могат да отсеят зърното от плявата. И в последна сметка да махнат с ръка и да си кажат " Всички са маскари ".

Не ми е работа да повеждам войни с олигарси и не желая да го върша. Ако желаеме да живеем в естествена страна обаче, някой би трябвало да се опълчи. Хубавото е, че ставаме от ден на ден. А с модерните технологии - дронове, google maps и тн, малко неща могат да останат скрити. Това дава вяра за триумф и за реализиране на българската фантазия!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР