ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Внимавайте, Бойко Борисов играе по ноти

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Точно в зачатъка на митингите, министър ръководителят се завърна от Брюксел с 29 милиарда евра. Въпреки виковете " Оставка ", той се похвали с бонус от 2 милиарда повече от първичната сума, издействани на мускули. Според Борисов - от самият него. Щедростта на Брюксел съответства с вълната на митингите. Съвпадението е може би инцидентно, а може и да не е.

Прокурорът Гешев посегна на Президента Радев. Чашата на публичното самообладание преля и народа напълно разумно отбрани единственият човек определен директно с повече от 2 милиона гласа. Призива " Мафията вън " е вик за правдивост мечтана от всички. Казаното обаче, би трябвало да бъде потвърдено. " Мутра " е дума мъчно преводима. Дебел врат и татуировка не са закононарушения. Съдебната система е сляпа пред джиповете с платени номера. Медиите, със сливи в устата, заливат публиката с вести от " Факултето ".

В същото време, " Искаме мажоритарни избори " скандират протестиращите в триъгълника на властта. " Имате ги! " - дадоха отговор хората на Бойко, само че през март. " Искаме нова Конституция! " - отвърна улицата. " Прави са хората, конституцията ни е остаряла. Я напишете нова! " - заповяда Борисов на Караянчева. Пред вратата на ЦИК, Манолова крещи до прегракване - " Искаме машини за гласоподаване! ", с транспарантната упоритост да се върне в Народното събрание. Само след дни, Бойко сигурно ще пусне поръчка за машини. Е, по-късно? Какво повече ще желаят Радев, Мая и Мартин Димитров?

Къде е идващото предпочитание, какъв е плана?! Новите лица, концепциите? " Бойко да се маха тъй като не ни харесва "? Макрон също не се харесва на " Жълтите жилетки ", само че политиката не е клуб за запознанства. Политиката е рискова игра на шах със затворени очи. Печели този, който налучква сполучливия ход в най-трудната обстановка. В момента Бойко играе по ноти, които евентуално написа различен. Вслушва се в улицата и заобикаля насрещните удари. Умърлушен е, тъй като е привикнал да бъде обичан. Не му се потегля, може би тъй като този, който написа музиката, го държи принудително на дансинга. Колкото е по-сложна една политическа обстановка, толкоз повече са опциите, които тя предлага.

Много българи се наскърбяват, че Европа избира Беларус вместо България. В Минск нещата са ясни. След 26 години власт, Лукашенко печели следващите избори с 80%?! Протестите в Беларус са по-различни от тези в България. Полицията бие, само че митингите не стопират. При състояние, че събитията тръгнат по " украински модел ", ще стане ужасно! Пожарът може да обхване съседите на Беларус.

Ако " Орлов мост " пламне, той няма да стигне и до " Витошка ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР