fakti.bgТази седмица Google обяви, че отлага представянето на Android 11

...
fakti.bgТази седмица Google обяви, че отлага представянето на Android 11
Коментари Харесай

Google забавя Android 11 с месец

fakti.bg

Тази седмица Гугъл разгласи, че отсрочва представянето на Android 11 с към месец. Това ознчава също, че първата бета версия на операционната система няма да се появи този месец, както беше планувано по-рано. Това съобщи Techcrunch.

Beta 1 на Android 11 ще бъде показана на онлайн събитие онлайн на 3 юни. То ще се организира вместо конференцията за разработчици Гугъл I / O, която по принцип е и един от най-големите софтуерни конгреси. Въпреки това събитието бе анулирано поради ковид.

„ Когато започнахме да планираме Android 11, не чакахме измененията, които настъпиха в съвсем всеки район в света. Те ни принудиха да останем гъвкави и да намерим нови способи да работим дружно, изключително с нашата общественост на разработчици. За да се оправим с тези провокации, ние разгласяваме актуализация на нашия график ", написа Android екипът на Гугъл.

Технологичният колос отбелязва, че желае да отговори на потребностите на екосистемата на Android, която явно е започнала работа по ранното тестване на приложения за новата операционна система. В този подтекст забавянето на представянето на Android 11 с един месец наподобява като рационален ход.

 

 

Гугъл споделя, че разработчиците би трябвало да се ориентират към датата на излизане на Beta 1 на новата операционна система на 3 юни, с цел да пуснат съвместими приложения и да съберат мнения от по-голяма група консуматори.



 

fakti.bg

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР