fakti.bgОбновеният Android Auto разполага с нов интерфейс, който улеснява много

...
fakti.bgОбновеният Android Auto разполага с нов интерфейс, който улеснява много
Коментари Харесай

Google пуска обновения Android Auto

fakti.bg

Обновеният Android Auto разполага с нов интерфейс, който улеснява доста намирането на приложенията и по-важното - на тези, които употребявате най-вече. Любимите приложения към този момент са сложени в най-горния ред на стартовия панел, тъй че той е съвсем всичко, от което се нуждаете.

Най-полезното усъвършенстване може би е новата функционалност при потреблението на Гугъл Maps. Когато навигационната система се употребява, в долната част на екрана се появява контролна лента, посредством която могат да се ръководят и други приложения. Така, да вземем за пример в случай че слушате музика, няма да бъде нужно да излезете от Гугъл Maps, с цел да промените песента, или пък в случай че следвате инструкции за пътя можете елементарно да паузирате песента.

 Гугъл пуска актуализирания Android Auto

Въпреки че някои консуматори съумяха да получат достъп до новия интерфейс на Android Auto посредством инсталиране на най-новата версия на приложението, а точно 4.5.5928, значимо е да знаете, че превключването ще се извърши от страна на сървъра. С други думи, Гугъл ще популяризира ъпдейта последователно, тъй че когато пристигна време, би трябвало да видите обновеното приложение в колата си.

Най-често новият Android Auto ще ви преведе през екрана за конфигурация за първи път, тъй че се уверете, че сте в режим на паркиране, с цел да завършите съветника.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР